Nuffnang Ads

Apesal.com

June 09, 2011

hi hi hi ......

hi semua !
first of all nk greet kat sume readers dulu.... assalamualaikum n selamat lah ..... 
ape mcm cuti ok x? hrp2 sume berbahagia dgn cuti yg pnjg tu .... hehehe

actually aku br je buat blog ni 
mesti korg sume wonder kan .....
sbb sblm2 ni x penah2 nk buat ttbe je muncul 
xd angin xd ribut xd hujan
ttb je hadi storm kedondonglikat buat blog
hehehe....

sbnr nye aku ni mmg xd niat or terlintas nk buat blog 
tp ttb je arini mcm nk buat something new 
kt org x kenal mk x cinta 
so aku pon try la nak buat blog2 ni
hahaha

erm....
kpd yg da ade blog tu jgn lah lupe 
singgah2 la blog hadi storm kedondonglikat yg x sbrp ni 
sbb sy pon br je nk blaja on blogging stuff
so hrp korg sume bg tunjuk ajar utk buat blog yg superb
hahaha

k la ....
ade koje nk buat ni....
maklum la cuti pon ade gak keje
igt goyang kaki je ke ?
hahaha

ok la 
i'm going out 
so hrp korg sume enjoy your holiday
n hv a great holiday lah

~sekian~

2 comments:

  1. wah.. hehehe welkem bebeyh.. :: follow ::

    ReplyDelete
  2. hehehe ..... br je nk berjinak ngan bende2 ni .... still in the learning processes

    ReplyDelete

Nuffnang Ads