Nuffnang Ads

Apesal.com

January 17, 2012

kite2 jer

hi semua , sori guys lame x update blog. ni post yg ke brp pon xtaw. huhu.

just nk say slmt bercuti kpd student bacelor a.k.a degree bcoz da abez exam n dah berholiday di rumah except me who r still in the college. huhu. to me it is not the problem bcoz i'm happy with my own work. **daa~

erm, kat sini just nk ckp la , cuti tu spent wisely bcoz this is the only time u have to spend with your beloved one like yr parents, friends, best friends, couples etc. haa, al maklum la kerajaan br je bg "duit" rm200 kt sume insan bergelar student so used it wisely k.jgn plak bli len lak.

erm tu je utk kali ni. hv fun. happy holiday !!!

2 comments:

  1. uiks.. camner nak bli bende len.. mai aja sket.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi ... kot2 ad yg jual kat mudah.my ke mn la taw kan.

      Delete

Nuffnang Ads